Моделі рівнів поліморфних комп’ютерних вірусів - Савенко, О. С.; Лисенко, С. М.; Нічепорук, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто та доповнено класифікацію поліморфних вірусів. На основі цієї класифікації описані моделі функціонування поліморфних вірусів.