Метод швидкої оберненої лічби з лінійним зростанням апаратних витрат при нарощуванні розрядності - Азаров, О. Д.; Черняк, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Описано метод і структурну організацію оберненої лічби у фібоначчієвій системі числення, що дозволяє будувати лічильники з високою швидкодією та лінійним зростанням апаратних витрат при нарощуванні розрядності.