Аналіз графіків електричних навантажень промислових підприємств методом нормованого розмаху (r/s-аналіз) - Шуллє, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано новий підхід до аналізу нерівномірності графіків електричних навантажень методом нормованого розмаху або R/S-аналізу, придатного для практичного застосування на рівні промислових підприємств.