Удосконалення системи контролю гідротермічних параметрів циркуляційної води на вході в блочні насосні станції на АЕС - Косач, Н. І.; Бейнер, П. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано удосконалену систему контролю гідротермічних параметрів циркуляційної води безпосередньо на вході в блочні насосні станції атомних електростанцій. Проведено розрахунок економічного ефекту від впровадження розробленої системи автоматизованого контролю температурного режиму циркуляційної води на АЕС.