МЕТОД РОЗШИРЕННЯ ДИНАМІЧНОГО ДІАПАЗОНУ ІМПУЛЬСНО-КОДОВОГО МОДУЛЯТОРА ВИСОКОЧАСТОТНИХ СИГНАЛІВ - Бортник, Г. Г.; Мінов, М. Л.; Стальченко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано метод розширення динамічного діапазону імпульсно-кодового модулятора високочастотних сигналів на базі цифрового коригування розрядної нелінійності модулятора. Перевагою методу є широкий динамічний діапазон модулятора, а також простота процесу визначення коригувальних поправок.