Використання конусної моделі пікселя для антиаліайзингу відрізків прямих - Романюк, О. Н.; Курінний, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий підхід до антиаліайзингу відрізків прямих з використанням конусної моделі пікселя. Основна відмінність підходу полягає в тому, що обчислюючи інтенсивність кольору точок, не використовуються таблиці заздалегідь розрахованих значень, що дозволяє спростити апаратну реалізацію пристрою.