ДОСЛІДЖЕННЯ СТУПЕНЯ ГЕРМЕТИЧНОСТІ КЕРОВАНОГО ЗВОРОТНОГО КЛАПАНА ПРОПОРЦІЙНОГО ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОГО РОЗПОДІЛЬНИКА - Лозінський, Д. О.; Пилявець, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проаналізовані причини втрат герметичності в керованому зворотному клапані та експериментально визначено залежності втрат потоку в керованому зворотному клапані від тиску навантаження та температури робочої рідини. Виконано апроксимацію експериментальних даних та отримано аналітичну залежність втрат потоку від тиску в керованому зворотному клапані.