ВИЗНАЧЕННЯ ПОТУЖНОСТЕЙ ТРИФАЗНИХ МЕРЕЖ В НЕСИМЕТРИЧНИХ РЕЖИМАХ - Бурбело, М. Й.; Мельничук, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проаналізовано можливість визначення миттєвих та комплексних потужностей за несиметричних режимів трифазних мереж із заземленою нейтраллю. Показано, що несиметричність режиму доцільно характеризувати комплексними та миттєвими активною і реактивною умовними потужностями зворотної та нульової послідовностей. Отримано вирази для вказаних величин.