МЕТОД ПОБУДОВИ ЛІНІЙНОЇ ФУНКЦІЇ РІВНІВ СЛАБКОЇ МНОЖИНИ МОЖЛИВИХ ЗНАЧЕНЬ НЕВИЗНАЧЕНОГО ПАРАМЕТРА - Камінський, В. В.; Камінський, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано метод побудови лінійної функції рівнів слабкої множини можливих значень невизначеного параметра який базується на розробленому авторами новому підході до складання слабких описів таких параметрів. Показано, що запропонований метод забезпечує зручні властивості функції рівнів, які спрощують її створення та використання. Отримані результати відкривають нові можливості, які можуть використовуватись в процесі моделювання складних систем в умовах невизначеності їх параметрів.