МЕТОД КОНТРОЛЮ ВОЛОГОСТІ КАПІЛЯРНО-ПОРИСТИХ МАТЕРІАЛІВ З ВЕЛИКИМ ВМІСТОМ ВІЛЬНОЇ ВОЛОГИ - Куцевол, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано удосконалений метод високочастотної діелектрометрії, що базується на понятті уявної складової струму досліджуваного зразка матеріалу, яка знаходиться за допомогою інформативних параметрів вимірювального перетворювача, що складається із послідовно увімкнених зразкового та чутливого елементів, на двох робочих частотах.