МЕТОДИ ТА АПАРАТНІ ЗАСОБИ ТЕСТУВАННЯ ІНТРАОКУЛЯРНИХ ЛІНЗ - Мілевський, В. Є.; Чиж, І. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проаналізовано методи та засоби, що використовуються для тестування інтраокулярних лінз. Зроблено огляд фізичних моделей ока. Запропоновано вдосконалення перспективних методів тестування інтраокулярних лінз.