ДИНАМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОГО СЛІДКУВАЛЬНОГО ПРИВОДУ З КЕРУВАННЯМ ЗУСИЛЛЯМ НА ВИКОНАВЧОМУ ОРГАНІ - Дерібо, О. В.; Дусанюк, Ж. П.; Репінський, С. В.; Парадний, А. О.; Пилявець, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
З використанням імітаційного моделювання в середовищі MATLAB Simulink досліджено вплив параметрів електрогідравлічного слідкувального приводу з керуванням зусиллям на виконавчому органі на його динамічні характеристики (час регулювання за відпрацювання одиничного ступінчастого вхідного сигналу, частотні характеристики). Встановлено, що привід із заданими параметрами є стійким і забезпечує достатню працездатність на частотах вхідного сигналу до 350 с–1 (56 Гц).