РОЗПАРАЛЕЛЕННЯ АЛГОРИТМУ МЕТОДУ ПРОСТОЇ ІТЕРАЦІЇ НА СИСТОЛІЧНИХ СТРУКТУРАХ - Левицька, С. М.; Дудикевич, А. Т.; Кардаш, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглядається можливість розпаралелення методу простої ітерації — найпростішого серед ітераційних методів розв’язування систем лінійних алгебричних рівнянь. Побудовано однорідне обчислювальне середовище — систолічний масив реалізації цього алгоритму.