МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ КООРДИНАТ КОЛЬОРУ НОРМАЛЬНИХ І ПАТОЛОГІЧНИХ БІОТКАНИН - Петрук, В. Г.; Кватернюк, С. М.; Кватернюк, О. Є.; Гончарук, В. В.; Моканюк, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Вдосконалено метод визначення координат кольору нормальних і патологічних біотканин шкіри за умови використання стандартних джерел освітлення, що дозволяє з високою точністю діагностувати ушкодження біотканини шкіри внаслідок механічної травми тупим предметом для задач судово-медичної експертизи. Розраховано координати кольору нормальних і патологічних біотканин шкіри на основі відомих спектральних характеристик коефіцієнта дифузного відбивання.