ДОСЛІДЖЕННЯ ПРУЖНИХ БАГАТОШАРОВИХ МОДЕЛЕЙ ДЛЯ РОЗРАХУНКУ ДОРОЖНЬОГО ОДЯГУ ВЕЛОСИПЕДНИХ ШЛЯХІВ МЕТОДОМ СКІНЧЕННИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Гасенко, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проведено узагальнене порівняння несучої здатності і деформативності різних типів покриття велосипедних доріжок на основі моделювання їх роботи методом скінченних елементів.