ПОБУДОВА ТА МАТРИЧНЕ ПОДАННЯ ПОТОКОВОГО ГРАФА АЛГОРИТМУ - Мельник, А. О.; Яковлєва, І. Д.; Ющенко, В. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано підхід перетворення графічного подання графа алгоритму в потокову форму (ПГА), відображення ПГА в структурну матрицю, а також здійснення оберненої процедури відображення ПГА на основі структурної матриці.