РОЗПАРАЛЕЛЮВАННЯ ОБЧИСЛЕНЬ НА КЛАСТЕРАХ - Кардаш, А. І.; Левицька, С. М.; Дудикевич, А. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено ефективність розпаралелювання обчислень на кластерах на прикладі алгоритму методу Жордана–Гауса розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь. Запропоновано практичні поради доцільності розпаралелювання обчислень.