ПІДХІД ДО ПОБУДОВИ ШТУЧНИХ НЕЙРОННИХ МЕРЕЖ ТА ЇХ РЕАЛІЗАЦІЯ НА АПАРАТНІЙ ПЛАТФОРМІ COMPACTRIO - Кравець, П. І.; Жеребко, В. А.; Василевська, Х. С.; Степанчук, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання побудови типової математичної моделі штучної нейронної мережі в середовищі графічного програмування LabVIEW. Розроблено приклад нейромережевої структури для подальшої технічної реалізації на апаратній платформі промислового контролеру CompactRIO. Нейромережева структура та алгоритм навчання інтегруються у FPGA-контролер.