ПОБУДОВА ОДНОРІДНОГО ОБЧИСЛЮВАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ МЕТОДУ ПРАВОЇ ПРОГОНКИ - Левицька, С. М.; Дудикевич, А. Т.; Кардаш, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано систолічну структуру для розпаралелювання методу правої прогонки розв’язування системи різницевих рівнянь з тридіагональною матрицею.