ІДЕНТИФІКАЦІЯ СПІВВІДНОШЕННЯ РУДА/ВОДА В ПРОЦЕСІ ПОДРІБНЕННЯ ПІСКІВ КЛАСИФІКАТОРА - Кондратець, В. О.; Мацуй, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати дослідження умов ідентифікації співвідношення руда/вода в процесі подрібнення пісків класифікатора. Показано, що даний технологічний параметр можна ідентифікувати за рівнем пульпи та її тиском у донній частині приймального пристрою завиткового живильника.