Практична реалізація системи технічного діагностування електричних двигунів - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О.; Розводюк, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено практичну реалізацію системи діагностування тягових електродвигунів трамвая на основі попередньо синтезованої структури