МОДЕЛЮВАННЯ СТРАТЕГІЙ РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИХ ВИРОБНИЧИХ СИСТЕМ НА АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ - Біліченко, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано необхідність стратегій організаційно-технічного розвитку виробничих систем на автомобільному транспорті. Розроблено блок-схему алгоритму імітаційного моделювання стратегій розвитку організаційно-технічних виробничих систем.