До питання про розподіл витрат палива між видами енергопродукції в когенераційних установках, утворених на базі котелень і ГТУ - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й.; Бужинський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовані наявні методи розподілу витрат палива на виробку електроенергії та теплоти в когенераційних установках і виявлені їх недоліки. Запропонована інша методика розподілу витрат палива між цими видами енергопродукції