ОБҐРУНТУВАННЯ ПРІОРИТЕТНИХ НАПРЯМКІВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ АЛГОРИТМІВ СИСТЕМИ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ - Мокін, Б. І.; Азарова, А. О.; Гіль, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано пріоритетні напрямки підвищення якості продукції олійно-жирового виробництва із застосуванням алгоритмів цільового оцінювання альтернатив СППР, що дозволяє ефективно розподіляти ресурси між перспективними напрямками управління якістю.