СЦЕНАРНИЙ ПІДХІД В УПРАВЛІННІ ХЛІБОПЕКАРСЬКИМ ПІДПРИЄМСТВОМ - Шаруда, С. С.; Кишенько, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто доцільність застосування сценарного підходу для управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари. Автоматизована система управління, розроблена на основі сценарного підходу, дозволяє врахувати можливі ситуації розвитку технологічного процесу, а також оперативно зреагувати на зміни, які відбуваються в процесі приготування хліба.