ПЕРЕВАГА ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Абишов, Н. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Специфіка і масштабність нових освітніх задач вимагає створення нової освітньої інфраструктури, що принципово відрізняється від традиційної системи. У роботі виділено низку відмінних рис нової освітньої інфраструктури. Проаналізовано комп’ютерні програми для навчання хімії. Доведено перевагу використання нових інформаційних технологій у навчанні хімії.