Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів - Мороз, О. В.; Ткачук, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджується проблема ефективного управління якістю продукції. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки та шляхи підвищення якості харчової продукції. Проведено оцінку якості продукції з урахуванням потреб споживачів, запропоновано комплекс заходів з підвищення якості продукції.