ГЕНЕРАТОР ПРЯМОКУТНИХ ІМПУЛЬСІВ НА ОСНОВІ ПОЛЬОВОЇ ТРАНЗИСТОРНОЇ СТРУКТУРИ З ВІД’ЄМНИМ ОПОРОМ - Осадчук, О. В.; Семенов, А. О.; Коваль, К. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель генератора прямокутних імпульсів на основі польової транзисторної структури з від’ємним опором, яка базується на основі нелінійної апроксимації статичних характеристик активного елемента генератора і квазілінійних схем-заміщень генератора в областях швидких і повільних рухів.