ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ АДАПТИВНОЇ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ - Балтовський, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено загальні вимоги, основні положення технічного забезпечення, питання методології й алгоритми визначення ефективності системи інформаційного обслуговування адаптивної автоматизованої системи управління виробництвом.