ЗАХИСТ МОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ НА ОСНОВІ СТОХАСТИЧНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ ЗІ ЗМІННИМИ КОЕФІЦІЄНТАМИ ДЛЯ НОРМАЛІЗОВАНИХ ЗВУКОВИХ СИГНАЛІВ - Приходько, С. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модифікований підхід для захисту мовної інформації, який оснований на використанні стохастичних диференціальних рівнянь зі змінними коефіцієнтами для нормалізованих звукових сигналів.