Корпоративний сектор: структура, місце та роль в сучасній економіці - Сірко, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Уточнено економічний і правовий змісти терміну "корпорація"; обґрунтована і охарактеризована структура корпоративного сектора, його місце та роль в умовах ринкової та перехідної економік.