ЗАСОБИ ПЕРЕДАЧІ ПОТОКОВОГО TCP-ТРАФІКУ НА БАЗІ NDIS ТА MATLAB ДЛЯ УМОВ ВИСОКОГО ДЖИТ-ТЕРУ - Позняк, Є. В.; Гученко, М. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати тестування засобів керування мультимедійним ТСР-трафіком за допомогою NDIS-драйверу, що забезпечує роботу ТСР-подібного протоколу на рівні доступу до каналу зв’язку та здатен імітувати динаміку Інтернет при передачі трафіку в локальній мережі. Розглянуто питання поліпшення ТСР-протоколу для передачі трафіку потокового мультимедіа в Інтернет. Реалізацію TCP-подібного протоколу на базі NDIS доповнено засобами для пріоритетної передачі відеотрафіку та віртуальним буфером, що імітує RTT-затримки Інтернет. Для передачі мультимедійного ТСР-трафіку в драйвері впроваджено алгоритм керування, що балансує швидкість прийому/передачі ТСР-пакетів на основі статистики RTT-затримок. Відправка мультимедійного трафіку, регулювання роботи ТСР-протоколу та отримання експериментальних результатів проводилось в середовищі Simulink.