КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРОБКИ НЕЙРОННОГО ЕЛЕМЕНТА ЛОГІКО-ЧАСОВОГО ТИПУ ТА ЙОГО ПРИКЛАДНА РЕАЛІЗАЦІЯ - Яровий, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
В контексті дослідження проблеми функціонування новітніх інформаційно-образних систем запропоновано концептуальні підходи до розробки нейронного елемента логіко-часового типу. В проведених дослідженнях здійснено імітаційне моделювання та програмну емуляцію нейронного елемента логіко-часового типу.