АВТОМАТИЗАЦІЯ ПРОЕКТУВАННЯ МІКРОПРОЦЕСОРНИХ СИСТЕМ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ ТА ОХОРОНИ - Цирульник, С. М.; Перевозніков, С. І.; Озеранський, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Впровадження в інженерну практику методів автоматизації схемотехнічного проектування дозволяє перейти від макетування апаратури до її моделювання на персональному комп’ютері за допомогою відповідного програмного забезпечення. У роботі розглянуто практичні аспекти схемотехнічного проектування мікропроцесорних систем у напрямку інформаційної безпеки на базі програмного середовища Proteus VSM.