Моделювання об'єктів в сферичних системах координат - Богач, І. В.; Квєтний, Р. Н.; Машницький, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано підхід до моделювання об'єктів в сферичних системах координат, який, на відміну від класичних, дозволяє моделювати об'єкти, задані в сферичній системі. Описаний підхід дає можливість зменшити кількість обчислень, що потрібні для моделювання таких об'єктів.