Експериментальний метод визначення параметрів одноперехідного транзистора - Ліщинська, Л. Б.; Шведюк, А. Г.; Філинюк, Н. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано експериментальний метод визначення параметрів одноперехідного транзистора. Перевагою способу є ослаблений вплив на результати вимірювань індуктивностей виводів та міжелектродних ємностей, та гарантована стійкість вимірювальної установки при вимірюванні параметрів потенційно нестійкого одноперехідного транзистора, що веде до зниження похибок визначення.