Критерії стабільного функціонування оптичних геоінформаційно-енергетичних мереж - Кожем'яко, В. П.; Маліновський, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено умови та критерії стабільного функціонування оптичних геоінформаційно-енергетичних мереж. Визначено математичні залежності для цих критеріїв та описано баланси для інформаційної та енергетичної складових.