Кувальні консольні вальці з додатковою пересувною опорою - Скрябін, С. О.; Скрябін, К. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядаються конструкція і наводяться основні характеристики модернізованих кувальних вальців, розроблених на базі серійних вальців СА1335. Модернізовані вальці мають видовжені робочі валки й додаткову пересувну опору. Це підвищує коефіцієнт використання металу внаслідок збільшення кількості переходів і можливості перекатування відходів з більшим поперечним перерізом на проміжні заготовки з меншим перерізом.