Розрахунок втрат електроенергії в розподільних мережах низької напруги з використанням генетичної оптимізації - Писклярова, А. В.; Пискляров, Д. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано розвиток методу розрахунку змінних втрат електроенергії в розподільних мережах низької напруги з використанням генетичної оптимізації, що дозволяє підвищити точність розрахунку.