Контроль електричних параметрів асинхронних двигунів в перехідних режимах - Бурбело, М. Й.; Гаврилюк, В. В.; Кравець, О. М.; Гадай, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто новий спосіб визначення електричних параметрів асинхронних двигунів в перехідних режимах. Під час пуску асинхронного двигуна для визначення його параметрів використовуються спектральні пасивні параметри, які є інформативними параметрами під час перехідних процесів. В основу розробленого способу покладено використання двох фазових критеріїв квазірівноваги.