Математичні моделі багатомасових розподілених динамічних систем для задач оптимізації (частина 1) - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичні моделі багатомасових розподілених динамічних систем класу багатовагонних потягів з електричною тягою, придатні для задач оптимізації режимів їх тягових електроприводів.