Автоматизація візуалізації результатів моделювання природних процесів у геоінформаційних системах - Мокін, В. Б.; Крижановський, Є. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему інтеграції математичних обчислювальних пакетів з геоінформаційними системами. Розроблено теоретичні та практичні основи методу автоматизації візуалізації результатів моделювання природних процесів у геоінформаційних системах. Створено спеціалізоване програмне забезпечення для роботи з геоінформаційними системами у форматі ГІС "Панорама 9" та з математичним обчислювальним пакетом програм MS Excel.