Обґрунтування вимог та критеріїв до кандидатів на контрактну службу в Збройних Силах України - Злепко, С. М.; Петренко, В. В.; Штофель, Д. Х.; Моторний, А. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано інтегральний підхід до відбору кандидатів на контрактну військову службу, в основу якого покладено розроблені моделі складових загальної підготовки бійця до проходження служби у Збройних Силах України.