Дворівнева модель вибору споживачів на лінійці продуктів - Васильська, М. В.; Северілов, В. А.; Хомин, Є. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано і програмно реалізовано модель вибору споживача на ранжованій за ціною лінійці продуктів певного призначення. Проведено дослідження процесів розподілу темпів продажів продуктів лінійки. Досліджено проблему локальної нестійкості лінійки продуктів.