Задача структуризації та ідентифікації багатостадійного технологічних процесів - Лисогор, В. М.; Циганенко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розв'язано задачу структуризації та ідентифікації нелінійного, нестаціонарного багатостадійного технологічного процесу з розподіленими параметрами моделюванням його системою звичайних диференціальних рівнянь зі структурною і часовою декомпозицією.