Визначення роботоздатності складного об'єкта - Кутін, В. М.; Матвієнко, С. В.; Луцяк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано основні методи визначення роботоздатності. Запропоновано метод визначення роботоздатності складного об'єкта на основі побудови діагностичної моделі та визначення відносної чутливості показників до змін в об'єкті.