Синтез повного однорозрядного суматора трійкового структурного алфавіту - Кичак, В. М.; Кичак, В. В.; Роздобудько, С. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод синтезу трійкового суматора з частотним представленням інформації, який на відміну від наявних використовує як базис не логічні елементи, а фізичні схеми, що здійснюють перетворення частоти і ампілтуди радіосигналів. Проведено синтез повного однорозрядного суматора трійкового структурного алфавіту зі застосуванням частотного методу представлення інформації. Показано, що запропонований метод дає можливість спростити структурну схему суматора.