Ефективність конвеєрного процесора з різницево-зрізовим обробленням даних - Мартинюк, Т. Б.; Куперштейн, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні характеристики продуктивності конвеєрних процесорів. Проаналізовано показники та коефіцієнти продуктивності конвеєрного процесора з урахуванням особливостей оброблення векторних масивів даних за різницевими зрізами.