Вдосконалення методики визначення втрат електроенергії в мережах 10(6) кВ засобами теорії нечітких множин - Кутін, В. М.; Кулик, В. В.; Пискляров, Д. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий підхід до моделювання коефіцієнта форми графіка групового навантаження засобами теорії нечітких множин для задач розрахунку втрат електроенергії в розподільних мережах 10(6) кВ.