Мотиваційні аспекти навчання студентів 1-3 курсів протягом робочих триместрів - Небава, І. М.; Нікіфорова, Л. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено питання внутрішньої мотивації студентів щодо проходження виробничої практики на підприємствах. Виробничу практику студентів розглянуто з точки зору класичної змістовної теорії мотивації персоналу А. Маслоу.